Deur in mijn hoofd in beeld

Naar/ to 'Deur in mijn hoofd'
Naar/ to Proces en werken 'Deur in mijn hoofd'

Het eerste project van Zuiderlink ‘Deur in mijn hoofd’ heeft alweer twee jaar geleden plaatsgevonden. De afgelopen dagen heb ik een verslag van dit project toegevoegd aan deze website. Soms is er afstand (en tijd!) nodig om de zaken weer even helder in beeld te brengen. Ik kijk er met veel plezier op terug, net zoals op ons laatste project ‘Lucht in de tent’ dat ik ook binnenkort hoop te laten zien! Zowel een overzicht van de expositie en werkperiode met alle kunstenaars als een verslag van mijn eigen proces van ‘Deur in mijn hoofd’ is terug te vinden onder de categorie werk/2019 en via bovenstaande afbeeldingen. 

The first project of Zuiderlink ‘Door in my head’ has taken place two years ago. In the past few days I have added a report of this project to this website. Sometimes distance (and time!) is needed to bring things back into focus. I look back on it with great pleasure, as I do on our latest project ‘Lucht in de tent’ (Air in the tent) that I also hope to show soon! Both an overview of the exhibition and work period with all the artists and a report of my own process of ‘Door in my head’ can be found under the category work/2019 and via the images above.